Min älskling,jag älskar dig!!

Hej!!

Nu är jag hos mormor,Jag tog med den lilla datorn hit+internet då;)som ni ser så har jag inte bloggat nånting,har inte hunnit,eller,jag har inte varit inne på datorn alls. Nu så ligger Micke i mitt knä så det är liiiite svårt att skriva  samtidigt,det är därför som detta inlägget blev helt knäppt:P Nä nu så orkar jag inte skriva mer,så ni får(Som vanligt) se många bilder..Hejssvejs!!

Hahaha,katterna tyckeer o att ligga mellan mina ben...

Micke tyckte om sin korg:)<3...


Den nya kattungen...Tarzan!!(Kille) han fick namnet eftersom han ska klättra på ryggen,benen,huvudet,och bita på fingrarna;)

Puss/Elinaah



Måste packa!!...

Hejj!

Dagarna bara rusar iväg! på fredag så är det ju redan höstlov!! då åker jag till Micke!<3333333333


Bild från i lördags.

Ozzy<33


Puss/Elinaah

Philip igen:D

Tjja bloggen!♥

Idag så var jag ute med Philip igen. Nu är han nyklippt och badad,så han luktar Myycket godare. innan ville man inte klappa honom för han luktade så äckligt:O Aja, iaf så var vi ute i ungefär 2,5 tim. Så när vi kom tillbaka igen så somnade han nästan direkt i mitt knä:) Godnatt allihopa;D



/Elinaah

Philip<3

Hejj!!♥

Idag har jag som vanligt varit ute med Philip:). Och efter det så var jag inne en liten stund på Arken Zoo och kollade på alla söta kaniner som fanns där. <3. Ojj, nu får jag nog avsluta inlägget för mina ögon håller på att falla ihop av trötthet:P

                 Puss/Elinaah

Skridskor!

Hej!♥

Nu är jag äntligen hemma från en kall dag i ishallen. Vi skulle egentligen ha gått dit, men våran fröken tyckte att det var dumt så vi fick åka med föräldrarna dit:D(Det ös-regnade, och tänk er själva, först gå ända dit ner och bli jättevåt, och sedan vara inne i en kall ishall.) Vi fick också åka med dom hem. ♥

Bil tagen för några åresen när vi var i ishallen i Vallhamra.

Puss/Elinaah

Skolan...

Tja bloggen!!

Nu sitter jag i skolan och håller på med tysklands-projektet. Men jag blev så sugen på att blogga:)

Bild från

Ojsan!

Hej!♥

Jag har varit lite seg med bloggen det senaste, det beror på att jag har varit upptagen dom senaste dagarna/veckan. T.e.x igår var jag hos Eve hela dagen, och i måndags vet jag inte var jag gjorde. Hela helgen var jag iaf upptagen,för på fredagen sov jag över hos Elin(Till lördan alltså) och kl. 13.00 så gick jag ut med Philip och Ozzy och på söndagen så var jag på bio. Vi såg den nya filmen G-Force, det handlade om tre marsvin som skulle rädda världen från en mullvad haha!

G-force!

heh


Puss/Elinaah

Sova över...

Hejsan!!!

Nu har jag inte bloggat på några dagar,har inte haft lust...Men nu är jag hemma hos Elin och bloggar, jag ska sova över där ikväll. Deras kompisar från Värmland har kommit, 2 killar+ Erik W och då ville hon inte vara ensam med dom på kvällen(Hennes och deras föräldrar skulle på någon fest eller nåt sånt). Så då fick jag sova över:)

Skitlängesesen!:o


Puss/Elinaahh<3

Fåglar igen...tralalala..

Hej!

Just nu så får jag blogga med en hand,det beror på att Tjatte o Fnatte sitter på den andra:D Jag får vara glad ändå.....Aja,,,Nu MÅSTE jag skriva klart min bajs trädbok!!!

(Bilden hör ej til taxten)


skulle prova en sak..


Landvetter nästa!

Hejsan!!

Om några timmar så sticker jag och mamma till Flygplatsen(Mamma ska jobba):D

(Erik tog min kameraXD)

<3

Tjjaa bloggen!

Sitter just nu och bloggar med undulaterna jämte mig<3 De är såå söta...

bebis<33


<33333333333




Dagens outfit:



Jeanstights: Bikbok
Tunika/tröja: okänd(fick den av farmor för längesen)
Sockar: Lindex

hej<33

Skolan

Hejsan!!
Just nu sitter jag i skolan och bloggar,det är roligt:D men mitt batteri håller på att dö,så få skynda mig...(11 procent)
Här kommer lite bilder...,
(Bilder från webbkameran i skolan)
(Hahahahah)
(Hahah,kolla näsan)


PS. Detta är mitt 100-drande(Stavning?) inlägg:D

ojsan


091001

Hejsan!!

idag var det skola 8.00-14.20. Vi fick "lära känna" datorerna genom att vara inne på msn,Bilddagboken och bloggen,alltså inte samtidigt,men ni fattar tror jag:) Precis när vi hade startat datorerna så gick brand-larmet!! perfekt tajming alltså! Efter att brandkåren hade varit där visade det sig att det var några som hade rökt i trapphuset...Aja,det var nog allt;)

Dagens outfit:



Kofta: Gekås
Tunika: Gekås
Leggings: H&M
Strumpor: Lindex (Vet inte varför jag skrev det..)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Har även bakat bullar idag,helt själv(Eller,mamma hjälpte mig med ugnen)



Steg-för-steg    1
Innan ugnen...

Steg-för-steg            2

I ugnen...

steg-för-steg         3

Klara!! vad tycks??;)



hej<33










RSS 2.0